Hur betalar man förarprov?

Innehållsförteckning

Hur betalar man förarprov?

Hur betalar man förarprov?

För att betala ditt prov eller din fotografering: Du kan även betala med Swish direkt i receptionen. Vårdnadshavare till minderåriga kan logga in i vår bokningstjänst för att boka och betala prov för den som är minderårig.

Vem tar Körkortsfoto?

Vid förnyelse av körkort behöver du själv ordna ett körkortsfoto. Du kan gå tillväga på två olika sätt, antingen via OnlineID.se eller via en fotobutik (fotograf), i vilket fall som helst är det ditt ansvar att fotot blir taget och inskickad till Transportstyrelsen för godkännande.

När betalar man för körkortet?

Avgiften för tillverkningen av ditt nya körkort är 280 kronor och betalas till Transportstyrelsen. Använd det inbetalningskort som du får tillsammans med ansökningsblanketten (grundhandlingen). När blanketten och inbetalningen kommit till Transportstyrelsen tar det omkring fem arbetsdagar innan du får ditt nya körkort.

Vad kostar det att ta kort på Trafikverket?

Tänk på att komma i god tid, 30 minuter innan tiden för ditt kunskapsprov. Fotograferingen kostar 80 kronor och du betalar avgiften efter att du fotograferat dig.

Var förnyar jag körkortet?

Vi skickar automatiskt ut en ansökningsblankett för nytt körkort (grundhandling) cirka 2-3 månader innan giltighetstiden går ut. Om du inte har fått någon blankett ska du ta kontakt med Transportstyrelsens kundtjänst för körkortsfrågor på 0771-81 81 81.

Vad kostar det att ta Körkortsfoto?

Fotograferingen kostar 80 kronor och du betalar avgiften efter att du fotograferat dig.

Relaterade inlägg: