Hur mycket kostar ett intyg?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar ett intyg?

Hur mycket kostar ett intyg?

Alla intyg som försäkringskassan behöver för sin handläggning är avgiftsfria. Några exempel på intyg är: Aktivitetsersättning.

Vad kostar ett Förstadagsintyg?

Intyg
NrÅtgärdTaxa
3400:11Intyg om prestationsförmåga - Läkarutlåtande om hälsotillstånd för vissa nyanlända invandrare begärt av arbetsförmedlingen, enligt förordning 2010:409 om etableringssamtal och etableringsinsatser för vissa nyanlända invandrare.2200 kr Moms tillkommer
3400:12FörstadagsintygTimtaxa

Vad kostar ett läkarutlåtande?

Arvodet är högst 750 kronor för den första timmen och därefter högst 375 kronor per påbörjad halvtimme. Faktura för deltagande i avstämningsmöte skickas till Försäkringskassan.

Vad kostar ett läkarintyg till Transportstyrelsen?

Fyll i kontaktformuläret för att boka tid. För vanliga intyg t. ex. sjöintyg och körkortsintyg, är priset 1500 kr (moms ingår med 250 kr) i okomplicerade fall.

Vad kostar ett Coronaintyg?

Om du inte använder MinMehiläinen eller om du behöver ett coronaintyg i original, kan du få intyget genom att hämta det i läkarcentralens reception. Ta med dig ett identitetsbevis när du hämtar intyget. Priset för ett intyg som hämtas från läkarcentralen är 23 €. Intygen är alltid på engelska.

Vad kostar ett Invaliditetsintyg?

Invaliditetsintyg 2000-3500:- Avser intyg till försäkringsbolag. Kostnad efter svårighetsgrad och tidsåtgång. Betalas ofta av försäkringsbolaget.

Vem ska utföra läkarintyg för körkort?

  • Intyget ska utföras av läkare med specialistkompetens (se transportsstyrelsens krav) läkarintyg 2250 kr. avseende ansökan om körkort med villkor om alkolås. Intyget ska utföras av läkare med specialistkompetens (se transportsstyrelsens krav) läkarintyg (med provtagning) timtaxa.

Vad kostar läkarintyg alkohol och narkotika?

  • läkarintyg alkohol, narkotika, och läkemedel 1 125 kr avseende lämpligheten att inneha körkort. ... Under besöket ber hon läkaren att skriva ett intyg till resebyrån eftersom hon måste avboka en resa. Karin betalar patientavgift för läkarbesöket och intygsavgiften.

Kan du få körkortstillstånd med läkarintyg?

  • Behöver du ett läkarintyg för att få körkortstillstånd? Alla som ansöker om ett körkortstillstånd måste samtidigt lämna in en hälsodeklaration och ett synintyg. Om du har ADHD, ADD, DAMP eller kanske Aspergers syndrom kan du behöva komplettera din ansökan om körkortstillstånd med ett läkarintyg.

Relaterade inlägg: