Vad gör Intrum?

Innehållsförteckning

Vad gör Intrum?

Vad gör Intrum?

Vi arbetar för företag, organisationer och kommuner, stora som små och inom alla branscher, för att hjälpa dem att få betalt på utestående kundfordringar och få sin verksamhet att växa. Intrum erbjuder ett brett utbud av tjänster, så som inkasso, kreditinformation, betalnings- och faktureringstjänster.

Är Intrum inkasso?

Inkasso - Sveriges Inkassobolag - INTRUM.

Vad är Intrum fakturaservice?

Vi hjälper företag att få betalt och vi finns för att hjälpa dig att bli skuldfri. Det kan finnas många anledningar till att man missar att betala en faktura. Det kan vara att pengarna inte räcker, du har glömt fakturan eller bara missat att betala just den fakturan.

Varför ringer Intrum Justitia?

VARNING för bedragare som påstår att de ringer från Intrum och uppmanar dig att betala en skuld via BankID signering! Samtalen ser ut att komma från Intrums nummer 08-616 76 66 eller 08-616 77 00, men det är inte vi som ringer. ... Är du sen med din betalning, eller har du svårt att betala den här månaden?

Vem äger Intrum?

Den fusionerades Intrum Justitia med Lindorff Group AB. Den 2 oktober samma år bytte företaget namn till Intrum. Anders Engdahl tillträdde som VD och koncernchef 18 oktober 2020.

Vad finns det för inkassobolag?

10 bästa inkassoföretagen i Sverige

  1. Svea inkasso. De vet hur viktig en bra kundrelation är för dig, därför utlovar de att alltid bemöta dina kunder på ett trevligt, hjälpsamt och professionellt sätt. ...
  2. Sergel Kredittjänster. ...
  3. Gothia. ...
  4. Visma Financial Solutions. ...
  5. Intrum Sverige AB. ...
  6. Alektum Group. ...
  7. Colligent inkasso. ...
  8. Lowell inkasso.

Kan man delbetala ett inkasso?

Om kravet är korrekt men du inte kan betala Det är ingen rättighet att få en avbetalningsplan och det är oftast företaget som du ska betala till som bestämmer om de vill gå med på en avbetalningsplan eller inte.

Får man betalningsanmärkning om det går till inkasso?

Att du får ett inkassokrav betyder inte att du har fått eller kommer att en betalningsanmärkning. Det är först om ärendet går vidare till Kronofogden, och om du varken betalar eller protesterar mot kravet som du kan en betalningsanmärkning.

Vad är Intrum Invest?

Det företag som du är skyldig pengar har valt att använda oss för att sköta kravhanteringen. Det finns en mängd lagar och regler kring hur man får inkassera pengar och många företag tycker att det är enklare att överlämna kravhanteringen till oss som har det som vår huvudsakliga uppgift.

Vilket inkassobolag har Klarna?

Merparten av Klarnas inkassoärenden i Sverige har sålts till Alektum Capital och Sileo Kapital under de senaste åren, och inkasso på entreprenad är melodin även framöver, enligt Hansson. ”På de flesta marknader outsourcar vi redan den delen till bolag som har det som kärnverksamhet och kan erbjuda ännu bättre service.

Relaterade inlägg: