Är det dyrt att leva i Kroatien?

Innehållsförteckning

Är det dyrt att leva i Kroatien?

Är det dyrt att leva i Kroatien?

Rent generellt är det faktiskt inte så dyrt i Kroatien, men likt alla andra turistorter finns ”turistfällor” som kan slå hårt på semesterbudgeten. ... Om du letar efter information om prisnivån i Kroatien borde du läsa vårat inlägg om Priser i Kroatien.

Vad kostar det att äta i Kroatien?

Räkna med att de kostar från 50 till 70 kn (7-9 euro), dyrare än detta blir det oftast på de mest populära turistmålen eller på dyrare och lyxigare restauranger. När det gäller priser på klassiska restauranger vid Adriatiska havet räkna med runt 110 kuna (15 EUR) för en anständig måltid.

Är det dyrt i Zadar?

Är Zadar en dyr stad? Priserna på basprodukter i Zadar är lägre än i Sverige. Du måste betala 1.20 gånger mindre för shopping i Zadar än i Sverige. Den genomsnittliga boendekostnaden i Zadar varierar från: 221 SEK (162 HRK) i Hostel till 1,000 SEK (801 HRK) i 3-stjärnigt hotell.

Vad kostar det att hyra bil i Kroatien?

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Kroatien? I genomsnitt kostar en hyrbil i Kroatien cirka 1 416 kr per dag.

Är det dyrt i Dubrovnik?

Är Dubrovnik en dyr stad? Snittpriserna i Dubrovnik är högre än i Sverige. Om du gör din shopping i Dubrovnik du måste betala 1.08 gånger mer för det än i Sverige. Den genomsnittliga boendekostnaden i Dubrovnik varierar från: 366 SEK (266 HRK) i Hostel till 801 SEK (583 HRK) i 3-stjärnigt hotell.

Var är bäst att bo i Zadar?

Zadars gamla stadsdel

  • Spara Falkensteiner Club Funimation Borik i dina listor. Falkensteiner Club Funimation Borik. Majstora Radovana 7, Zadar. ...
  • Spara Heritage hotel Bastion - Relais & Chateaux i dina listor. Heritage hotel Bastion - Relais & Chateaux. ...
  • Spara Hotel Mediteran i dina listor. Hotel Mediteran.

Relaterade inlägg: