Hur mycket kostar det att ringa med Skype?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att ringa med Skype?

Hur mycket kostar det att ringa med Skype?

Det är gratis att ringa mellan två datorer med Skype men du kan även ringa från din dator till en vanlig telefon. Då kostar det dock pengar. Du hittar mer om olika samtalsformer på www.skype.com.

Kan man vara flera på Skype?

I dagens hektiska värld där alla är på väg någonstans kan det vara svårt att samla vänner, familj eller medarbetare på samma plats. Med Skypes videochattapp kan du ha gruppvideosamtal för upp till 100 personer utan kostnad på i stort sett alla mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

Varför kan jag inte svara på Skype?

Vidarekoppla samtal Inte inloggad på Skype eller kan inte svara? Det är bara att se till att Skype-samtalen vidarekopplas till en telefon.

Hur gör man ett gruppsamtal på Skype?

Starta ett konferenssamtal

  1. Gå till kontaktlistan i huvudfönstret för Skype för företag, håll ned Ctrl och klicka på namnen på de kontakter som du vill bjuda in till mötet.
  2. Högerklicka på markeringen och klicka på Starta ett konferenssamtal.
  3. Klicka på Skype-samtal.

Hur många kan delta i Skype-möte?

Även användare som inte har ett konto kan bjuda in upp till 99 personer till ett samtal med en länk med hjälp av funktionen Möte nu. Dessutom tar vår nya stora rutnätsvy det digitala mötet till nästa nivå: Se Skype i ett helt nytt perspektiv med video för upp till 49 deltagare på skärmen samtidigt.

Vad behöver du för att kunna ringa med Skype?

  • Du betalar bara för din vanliga internetanslutning. För att kunna ringa videosamtal med Skype behöver du först och främst en dator med bredbandsuppkoppling och programmet Skype installerat (du laddar ner det gratis från www.skype.com ). Du behöver också en kamera, högtalare och mikrofon. Många bärbara datorer har idag en webbkamera med mikrofon ...

Vad kostar ett videosamtal med Skype?

  • Ett videosamtal på dator mellan två Skype-användare är gratis. Du betalar bara för din vanliga internetanslutning. För att kunna ringa videosamtal med Skype behöver du först och främst en dator med bredbandsuppkoppling och programmet Skype installerat (du laddar ner det gratis från www.skype.com).

Hur ska du logga in på Skype?

  • Gå till www.skype.com och klicka på ”Skaffa Skype” samt välj den typ av dator du har (Windows, Mac eller Linux). Klicka sedan på ”Ladda ner Skype” och följ stegen för att installera programmet på din dator. Innan du kan logga in och börja ringa måste du registrera dig.

Relaterade inlägg: