Vad kostar det att skicka blommor med bud?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att skicka blommor med bud?

Vad kostar det att skicka blommor med bud?

Du kan beställa blombud med ett par rosor som kostar mellan 1 kr men vill du ha en bukett med snittblommor så får du betala ca 230-295 kr hos de olika blombuden. Utöver detta tillkommer frakten hela vägen till mottagarens dörr och det kostar 99 kr oavsett vilket blombud du väljer.

Kan man skicka blommor samma dag?

Blombud med leverans samma dag Interflora är en rikstäckande blomsterförmedling med närmare 600 Interflorabutiker och ombud spridda över hela Sverige. Interflora finns från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi levererar blommor samma dag om du beställer vardagar före kl. 14.00, och lördagar före kl.

Vilken tid kommer Blombudet?

Vanligtvis sker våra leveranser mellan kl. 08.00 - 22.00 på vardagar och helger. Vid varje beställning tillkommer en frakt på 99 kr. Vi kan leverera samma dag om din beställning kommer in till oss innan kl.14.00 på vardagar och kl.10.00 på lördagar.

Vad kostar förmedling av blommor?

Budavgiften är från 99 kronor. Det gäller både Blommogram för leverans inom Sverige och till utlandet. Avgiften är inte inkluderad i produktpriset. Väljer du att själv hämta beställningen i närmaste butik betalar du ingen budavgift.

Relaterade inlägg: