Vad kostar frakt på Blocket?

Innehållsförteckning

Vad kostar frakt på Blocket?

Vad kostar frakt på Blocket?

Notera att man inte kan använda tjänsten om man annonserar en vara som kostar över 19.499kr, detta då det kan tillkomma en frakt på upp till 500 kronor för att du ska kunna nyttja Blocket-paketet. Däremot gäller Schenkers fraktförsäkring upp till 5000 kronor.

Vem betalar frakten på Blocket?

När säljaren lägger till Blocketpaketet på sin annons anger hen vikt på det som ska skickas så att vi kan avgöra vad fraktkostaden blir. Därefter visas fraktkostnaden för alla som ser annonsen på Blocket. Det är köparen som står för frakten.

Hur skicka Blocketpaket?

När du och din köpare kommit överens väljer du “Skicka paket” via Mina annonser och fyller i din adress. Det blir sedan returadressen på fraktsedeln. Köparen får ett mejl om hur varan ska betalas och fyller i leveransadress, anger sitt personnummer och verifierar sig med BankID.

Vad kostar Blocketbetalning?

Då är du redo att slå till när det du söker dyker upp! Räkneexempel: 100 000 kr i annuitetslån på 8 år med 7,95 % nominell rörlig ränta, 8,37 % effektiv ränta, kostar 1 412 kr/mån (96 ggr). Att återbetala: 135 866 kr inkl. alla avgifter.

Kan mottagaren betala frakten?

Låt din mottagare betala för sitt brev eller paket innan det lämnas ut. När mottagaren betalar går pengarna in på det bank- eller plusgirokonto du angivit.

Relaterade inlägg: