Finns det några Flash butiker kvar?

Innehållsförteckning

Finns det några Flash butiker kvar?

Finns det några Flash butiker kvar?

Den 24 mars försattes modekedjorna Flash och Dea Axelssons, som ingått i Lund Fashion, i konkurs av ägaren Mellby Gård. Efter en månad av, enligt konkursförvaltaren, lyckosamma utförsäljningar finns nu möjligheterna till en fortsättning för omkring 15 av Flash ursprungligen 95 butiker.

Finns Flash fortfarande?

Annonser, spel och till och med hela webbplatser byggdes med Adobe Flash, men tiderna har gått vidare, och officiellt stöd för Flash slutade slutligen den 31 december 2020, med interaktivt HTML5-innehåll som snabbt ersatte det. Det hjälper dig inte om du fortfarande vill spela äldre Flash-innehåll.

Var kan jag köpa Flash kläder?

Försäljning av kollektionsprover & andra utvalda plagg från våra varumärken Flash och Dea Axelssons, till toppenbra priser!… More. Adress: Fältspatsvägen 1B i Lund – varmt välkomna! Vi tar endast emot kortbetalning & swish.

Vem köpte upp Flash?

Nu har Kappahl, som ägs av Mellby gård, köpt upp varumärkena Flash och Dea Axelsson.

Finns Flash byxor att köpa?

Flash gick i konkurs i maj 2020. Snart gör det välkända varumärket comeback efter konkursen. I början av december börjar Flash byxor att säljas hos Kappahl. ”Ivrigt efterfrågade av många kunder”, säger kommunikationschef Charlotte Högberg.

Har Kappahl köpt upp Flash?

Varumärkena Flash och Dea Axelssons förvärvas av Kappahl. Tidigare börsnoterade modekedjan Kappahl har förvärvat varumärkena för konkursade kedjorna Flash och Dea Axelssons, något som tidningen Market kunde avslöja på måndagen.

Varför togs Flash bort?

Den togs fram redan 1996 och var länge en självklarhet på våra datorer. ... Olika it-brottslingar kunde använda Flash för att göra intrång i datorn. Flash började därför ersättas av modernare lösningar som html5.

Var kan man köpa Flash byxor?

I ett första steg kommer ett urval av Flash byxor att säljas hos Kappahl. – Flash-byxorna kommer till butik i början av december – ivrigt efterfrågade av många kunder, säger Charlotte Högberg till Market.

Var köpa Flash jeans?

Ni hittar våra jeans online här: https://www.flashwoman.se/jeans-byxor eller i våra fysiska butiker.

Relaterade inlägg: