Måste man ha alla rätt på bomben?

Innehållsförteckning

Måste man ha alla rätt på bomben?

Måste man ha alla rätt på bomben?

Ja, du måste ha korrekt resultat på Oddset Bomben för att ha möjlighet att vinna. I detta fall innebär det alltså att du måste ha alla rätt.

Vad menas med Rullpott på bomben?

Rullpott och extrapengar Rullpott är något som utfaller om ingen lyckas vinna under en omgång av Oddset Bomben. Då kommer istället de pengarna läggas på en senare omgång som på så sätt får betydligt mycket mer pengar att spela om.

Hur räknar man ut vad man vunnit på bomben?

Oddset Bomben

  1. Startår:2011.
  2. Insats per rad: Min 1 kr, max 50 kr.
  3. Insats per vad: Min 1 kr, max 25 000 kr.
  4. Vinstutdelning: Spelarens vinst räknas ut genom att slutoddset multipliceras med insatsen.
  5. Spelobjekt: Fotboll, ishockey, bandy samt innebandy.

Vad är det man spelar på i spelet matchen?

I Oddset Matchen ska du välja en eller flera matcher och förutse hur många mål hemmalaget samt bortalaget gör. Din uppgift är alltså att du ska tippa rätt slutresultat i Oddset matchen. Denna enkla spelform erbjuder dig att spela för minst 10 kr men inte för mer än 500 kr.

Hur mycket kan man vinna på bomben?

Om man utgår ifrån att oddset på ett hyfsat väntat slutresultat är ungefär 15 gånger pengarna är det lätt att förstå hur mycket som kan vinnas om bomben innehåller 4 matcher. 15 upphöjt till fyra blir mer än 50.000. Det är ett väldigt högt odds.

Hur rättar man Challenge?

Det finns flera olika sätt att rätta sitt spel på Challenge. Antingen kan du kolla upp match för match på nätet eller på olika resulatsidor där du kan klicka i exakt vilka matcher du vill få upp resultat på.

Hur vinner man på bomben?

När man ska tippabomben så är den lägsta insatsen per rad 1 krona men den lägsta sammanlagda insatsen är 10 kronor. Det går nämligen till så att man tippar på fler än ett resultat på varje given match. Man kan säga att man tippar hur många mål samtliga inblandade lag ska göra.

Vad innebär rörliga odds på bomben?

Oddset Matchen har rörliga odds som sätts automatiskt beroende hur spelarnas insatser fördelar sig. Här gäller det att förutsäga det exakta resultatet av en match vid full tid. Minsta insats är 10 kr och max 500 kr men här finns ingen begränsning av maximal vinst.

Vad kostar det att spela på spelet matchen?

Vad kostar det? Lägsta insats per vad är 10 kronor, högsta är 500 kronor. Det går att spela på upp till 12 matcher per dag.

Relaterade inlägg: