Hur mycket kostar det att sponsra EM?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att sponsra EM?

Hur mycket kostar det att sponsra EM?

Den som vill sponsra friidrotts-EM i Göteborg i augusti får betala 800 000 kronor.

Vad kostar det att sponsra Frölunda?

I Frölunda HC:s prislista, som finns publicerad på klubbens hemsida, går det att läsa att marketing på matchdräkten kostar 2 000. Också att det är exklusivt för "Platina- och Huvudpartners".

Vad menas med att sponsra?

Sponsring brukar beskrivas som en affärsmässig metod för kommunikation, marknadsföring och försäljning. Sponsring får inte förväxlas med gåvor. Det som kännetecknar sponsring är att två parter ingår ett samarbete som båda ska tjäna på.

Vad kostar det att sponsra ett fotbollslag?

Lista: Rättigheter och deras sponsornivåer
IdrottFöreningSumma/år
FotbollDjurgårdens IF kr
FotbollDjurgårdens IF350 000 kr
FotbollDjurgårdens IF325 000 kr
FotbollDjurgårdens IF50 000 kr

På vilket konto bokförs sponsring?

Löpande bokföring Avdragsgilla utgifter för sponsring kan t. ex. bokföras som reklam, representation, lokalkostnader, personalkostnader eller som forsknings- och utvecklingskostnader beroende på vad det gäller. Ej avdragsgill sponsring bokförs exempelvis konto 6992 Övriga externa kostnader, ej avdragsgilla.

Hur funkar det med sponsorer?

Sponsor kallas den juridiska person eller privatperson som ekonomiskt stöder eller tillhandahåller tjänst för en annan verksamhet i utbyte mot annan tjänst. I idrottssammanhang är det vanligt att få som motprestation exponering, det vill säga reklam- och olika marknadsföringsvärden.

Relaterade inlägg: