Vad kostar det att stå på Heden i Göteborg?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att stå på Heden i Göteborg?

Vad kostar det att stå på Heden i Göteborg?

Du hittar avgiftsbelagda parkeringsplatser på flera platser längs gatorna i Göteborg....Olika biljettaxor inom olika områden.
TaxaPlatskodAvgift (inklusive moms)
A80820 kr/30 min, max P-tid 30 minuter, 8-22 (8-22), övrig tid 2 kr/tim

Har Halebop mobilabonnemang utan bindningstid?

  • Halebop har mobilabonnemang utan bindningstid Halebops abonnemang kommer utan bindningstid men med en månads uppsägningstid. Därför är det lätt att uppgradera och nedgradera mobilabonnemanget närhelst du känner för det. Om du tecknar ett mobilabonnemang hos Halebop och inser att det inte passade dig har du alltid 14 dagars ångerrätt.

Kan du teckna ett mobilabonnemang hos Halebop?

  • Halebops abonnemang kommer utan bindningstid men med en månads uppsägningstid. Därför är det lätt att uppgradera och nedgradera mobilabonnemanget närhelst du känner för det. Om du tecknar ett mobilabonnemang hos Halebop och inser att det inte passade dig har du alltid 14 dagars ångerrätt.

Kan du byta operatör med Halebop?

  • Det är även relativt enkelt att byta operatör om du är missnöjd med Halebop, men då har du alltid en månads uppsägningstid och är betalningsskyldig. Vill du byta mobilabonnemang räcker det med att du kontaktar din nya operatör så får du hjälp att säga upp ditt gamla abonnemang.

Relaterade inlägg: