Hur lång tid tar det innan man kan bada med Navelpiercing?

Innehållsförteckning

Hur lång tid tar det innan man kan bada med Navelpiercing?

Hur lång tid tar det innan man kan bada med Navelpiercing?

Vi rekommenderar att du väntar 2 veckor med att bada efter att du gjort en ny piercing. Det går bra att duscha som vanligt. Om du badar under tiden din piercing inte är helt 100% läkt så rekommenderar vi att du tar med en piercingspray så du kan tvätta av din piercing när du stiger upp ur badet.

Hur tar man bort Bröstpiercing?

Genom att bända isär ringen och ta bort kulan kan man lossa smycket. Små ringar går att ta bort för hand. Till större ringar behövs en tång, för att sära på ringen.

Var från Navelpiercing?

Notis: En normal piercing utsöndrar en vit/blekgul vätska under läkning och detta är inte ett tecken på en infektion. Denna utsöndring innehåller döda hudceller, vävnadsvätska och blodplasma och är ett tecken på att det läker. Läkta piercings kan utsöndra en stinkande vit substans från talgkörtlarna.

Vad kan man pierca?

Det finns flera smyckesalternativ när det gäller näsvingen och det finns tre huvudformer; BallClosureRingar, labreter och nässkruvar. De vanligaste tjocklekarna är 1.2mm och 1.6mm, men tjockare storlekar är möjligt. Tunnare smycke än 1.2mm ökar riskerna för ärrvävnad om du vill ha ring, då det kan skära i huden.

Relaterade inlägg: