Får man ta med cykel på Öresundståget?

Innehållsförteckning

Får man ta med cykel på Öresundståget?

Får man ta med cykel på Öresundståget?

Du kan ta med din cykel på Öresundståg i mån av plats. Det får plats max 9 cyklar som placeras i låggolvsdelen i mitten av tåget. I Kalmar län och i Danmark behöver du lösa cykelbiljett.

Får man ta cykel på tåg?

tåget. Personalen har ansvar för säkerheten ombord och avgör om det finns plats för dig och din cykel. Är det fullt behöver du vänta på nästa tåg. ... En vanlig cykel får tas med per resenär i mån av plats.

Får man ta med cykel på Pågatåg?

Hopfällbar cykel, elsparkcykel, kickbike eller liknande räknas som handbagage om de är maximalt hopfällda under resan. I mån av plats får du ta med en tandemcykel per person på Öresundståg och Pågatåg (inte Krösatåg av säkerhetsskäl).

Får man ta cykel på pendeltåg?

Cykel på SL-pendeln Cykel får medtas utan avgift men inte under rusningstrafik kl. 6.00–9.00 och 15.00–18.00. Cykel är dock ej tillåten till Arlanda C, Odenplan och Stockholm City.

Får mån ta med cykel på bussen Skånetrafiken?

På så sätt hjälps vi åt att undvika trängsel. Kom också ihåg att cyklar delar utrymmet ombord med till exempel rullstolar, andra hjälpmedel och barnvagnar. ... En vanlig cykel får tas med per resenär i mån av plats. I mån av plats får du ta med dig segway/elscooter/elsparkcykel/kickbike.

Relaterade inlägg: