Hur betalar man på TISE?

Innehållsförteckning

Hur betalar man på TISE?

Hur betalar man på TISE?

Hur hanteras betalningen? När ett bud läggs är pengarna reserverade på köparens betalkort. Köparen betalar genom Tise, och säljaren får utbetalningen till sitt bankkonto via Tise. Utbetalningsprocessen börjar när varan överlämnas eller levereras till köparen och markeras som mottaget i appen.

Hur mycket tar TISE?

Tise tar 10 procent av försäljningspriset från säljaren. Det är dock valfritt att använda Safe Payment.

Vad är bäst Plick eller TISE?

Tise kallar sig för ”återanvädningsappen”, påminner om Instagram då du kan följa personer och deras annonser och säljare och köpare kan kommunicera via en chattfunktion. Schibstedägda Shpock (Schibsted äger även SvD, reds. anm.) fungerar på ett liknande sätt medan appen Plick är inriktad mot kläder och accessoarer.

Hur funkar TISE?

Köparen betalar genom Tise, och säljaren betalas genom Tise. Utbetalningsprocessen börjar när objektet överlämnas eller levereras till köparen och markeras som mottaget i appen. Det är viktigt att du inte använder andra betaltjänster utöver Safe Payment, eftersom köparen då kan riskera att betala två gånger för varan.

Hur handlar man på Tise?

Lägger du ett bud på en annons, så sker det per automatik via Safe Payment. Du behöver bara koppla ditt kort till Tise-kontot och vipps så slipper du krångla med osäkra banköverföringar eller Swish-betalningar. Köpet går inte igenom förrän varan är markerad som mottagen, tryggt för båda parter alltså!

Hur skickar man paket Tise?

Om den överenskomna leveransmetoden är frakt, måste säljaren skicka varan till den angivna adressen som står i chatten. Säljaren markerar i chatten när hen har skickat iväg varan. Då har paketet 10 dagar på sig att levereras.

Är det gratis att sälja på TISE?

1. Tise är helt gratis! Vi tycker inte att man ska behöva betala för att vara miljövänlig, så hos oss får du annonsera gratis och lägga upp hur många annonser du vill. Vi tar INGA tråkiga avgifter.

Vad är TISE för app?

Ett köp på Tise besparar miljön och plånboken och inte minst roligt och enkelt samtidigt. Sedan lanseringen har Tise blivit många människors favoritapp för köp och försäljning online och idag finns det hundratusentals produkter som väntar på nya ägare.

Kan man lita på Tise?

Det är ett säkert betalsystem som verkar som ett skydd för både dig som köpare och säljare. Lägger du ett bud på en annons, så sker det per automatik via Safe Payment. Du behöver bara koppla ditt kort till Tise-kontot och vipps så slipper du krångla med osäkra banköverföringar eller Swish-betalningar.

Vart kan man köpa Vintage?

Köpa vintage kläder online – Här handlar du bäst second-hand!

  • Plick.
  • Tise.
  • Sellpy.
  • Shpock.
  • Tradera.
  • Blocket – Klassisk Second-hand online.
  • Afound.
  • Urban outfitters vintage.

Relaterade inlägg: