Kan man betala med kort på bussen i Malmö?

Innehållsförteckning

Kan man betala med kort på bussen i Malmö?

Kan man betala med kort på bussen i Malmö?

Det finns flera olika sätt att köpa biljett när du reser med oss. I vår app, med betalkort i biljettautomat och på bussen, här på hemsidan eller hos våra kundcenter och ombud.

Hur betalar jag bussen i Malmö?

Nu kan du köpa biljett med betalkort på stadsbussarna i Malmö! Det gör att det lättare för den som inte reser så ofta att betala ombord på stadsbussen. Du kan sedan tidigare betala med betalkort i Landskrona, Lund, Trelleborg, Ängelholm, Hässleholm, Eslöv, Ystad och Helsingborg.

Vad kostar det att åka buss i Lund?

Läsare har hört av sig till Sydsvenskan och klagat på att det har blivit på tok för dyrt att åka buss i Lund. Men höjningen är bara 2 kronor, säger Skånetrafiken. Den 15 december höjdes priset på en enkelbiljett på stadsbussarna i Lund till 27 kronor.

Hur betalar man på bussen i Coronatider Skånetrafiken?

Vi följer kontinuerligt hur många som reser genom våra system som automatiskt räknar avstigande och påstigande på många av våra bussar och tåg. När du blippar din biljett på bussen får vi också viktig statistik på hur många som reser.

Hur betalar man på bussen i Helsingborg?

Nu erbjuder vi kortbetalning ombord på stadsbussarna i Helsingborg! Det gör att det lättare för den som inte reser så ofta att betala ombord på stadsbussen. Du kan sedan tidigare betala med bank- eller kreditkort i Landskrona, Lund, Trelleborg, Ängelholm, Hässleholm, Eslöv, Ystad och nu Helsingborg.

Hur betalar man på regionbussarna?

Ombord på regionbuss: Biljetten utfärdas i form av en valideringsbar pappersbiljett men kan även kopplas till ett Skånetrafiken-kort och i förlängningen även till ett betalkort. Kunder som reser med 30-dagarsbiljett kopplat till Skånetrafikenkortet kommer kunna förnya sin biljett ombord.

Relaterade inlägg: