Hur mycket kostar det att åka buss i Malmö?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att åka buss i Malmö?

Hur mycket kostar det att åka buss i Malmö?

Du betalar alltid för en enkelbiljett för vuxen. Biljetten kostar 27 kronor och du reser fritt i en timme. Du får ingen pappersbiljett utan resan är kopplad till ditt betalkort.

Kan man köpa biljett på bussen i Skåne?

Det finns flera olika sätt att köpa biljett när du reser med oss. I vår app, med betalkort i biljettautomat och på bussen, här på hemsidan eller hos våra kundcenter och ombud.

Vad kostar det att åka buss i Helsingborg?

Så här fungerar blippa När du blippar på biljettläsaren ombord: Betalar du alltid för en enkelbiljett för vuxen och reser fritt i en timme. Biljetten kostar 27 kronor. Du får inte någon pappersbiljett utan resan är kopplad till ditt betalkort.

Är det gratis att åka buss med barnvagn?

Barnvagn får tas med gratis på våra bussar i mån av plats. Däremot ryms max två vagnar (rullstolar, rullatorer) per buss. Bussföraren har rätt att neka dig att stiga på med barnvagn om det inte finns plats eller och om mittgången på bussen blockeras. Reser du med barnvagn är det du som ansvarar för säkerheten.

Kan man lösa biljett på bussen Skånetrafiken?

Om du ska resa inom stan med grön stadsbuss och inte har köpt biljett i förväg kan du använda ditt betalkort och blippa det mot biljettläsaren på bussen. ... Med andra ord betalar du aldrig mer än för två enkelbiljetter om du reser inom 24 timmar.

Får kontrollanter gå på bussen?

Kontrollanterna kan stå utanför fordonen och kontrollera biljetten när du stiger på, eller kontrollera biljetter ombord på fordonen. Kontrollanterna har alltid arbetskläder där det tydligt framgår att de arbetar som biljettkontrollanter, samt identitetsbricka.

Relaterade inlägg: