Vad kostar det att åka buss från Norrtälje till Stockholm?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att åka buss från Norrtälje till Stockholm?

Vad kostar det att åka buss från Norrtälje till Stockholm?

Månadskort för pensionärer, studenter och ungdomar: 550 kronor. Med reskassa för ungdomar, pensionärer och studenter: 20 kr (Nu: 15 kr 1 zon, 22,50 för två zoner, 30 kr för tre zoner. Studenter har inte inkluderats i detta pris tidigare).

Kan jag åka till Norrtälje med SL kort?

Resa med buss och spårvagn Du kan också använda SL:s reseplanerare nedan för att planera din resa till eller från till Norrtälje kommun. ... Då kan du som reser med SL-kort behöva betala en tilläggsbiljett.

Var går buss 676?

676 (SL) Det första stoppet för 676 buss är Tekniska Högskolan och sista stoppet är Norrtälje Busstation. 676 (Norrtälje Busstation) kör under alla dagar. Ytterligare information: 676 har 15 stopp och den totala reselängden för denna rutt är ungefär 69 minuter.

Hur mycket kostar en biljett SL?

Enkelbiljett köpt med reskassa 38 kr Du väljer ett belopp mellan 1 kronor att ladda på ditt kort. Koppla till ett kort. Här i webbshoppen kan du antingen köpa ett helt nytt SL Access-kort till din reskassa eller använda ett SL Access-kort du har sedan tidigare.

Kan man åka till Bålsta med SL kort?

- I dag är det bara vissa SL-biljetter som finns med Bålstatillägg. I och med förändringen i januari kommer den som reser till eller från Bålsta att ha tillgång till hela SL:s biljettflora vilket är en stor fördel för många, säger Bertil Kinnunen. I dag kostar en 30-dagars SL-biljett med Bålstatillägg 1 1160 kr.

Kan man åka pendeltåg med SL kort?

Biljetten köper du i en SL Access-automat, som finns på tunnelbane- och pendeltågsstationer, samt på en del andra ställen i SL-trafiken. ... Biljett laddad på ett SL Access-kort gäller i 75 minuter från det att du börjar använda den. Biljett utskriven på papper gäller i 75 minuter från det att du köper biljetten.

Vad kostar SL biljett vuxen?

Enkelbiljett köpt med reskassa inklusive kontaktlöst kostar 38 kronor för vuxna och 25 kronor för pensionär, ungdom och student. Engångskort och biljett köpt hos konduktör kostar 51 kronor för vuxna och 34 kronor för pensionär, ungdom och student.

Var befinner sig bussen?

Den nya tjänsten innebär att du via ett sök i reseplaneraren följa en buss och se var den befinner sig på en karta i appen....Via hållplatsfliken i appen

  • Klicka på fliken Hållplatstider. ...
  • I vyn nedan ser du alla busslinjer som går förbi den hållplats du valt.

Relaterade inlägg: