Kan man bila till Öland?

Innehållsförteckning

Kan man bila till Öland?

Kan man bila till Öland?

Har ni egen bil så tar ni den via Ölandsbron, Sveriges längsta bro 6 070 meter. Ölandsbron är en vägbro som går mellan Kalmar på fastlandet i Sverige och till Färjestad på Öland. Har ni inte egen bilkan ta ni ta er till och från Öland med buss.

Hur mycket kostar det att åka till Öland?

Hur mycket kostar det att flyga till Öland? ✔️ Priset för resor tur-och-retur till Öland varierar mellan 1 718 kr och 2 331 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Öland kan hitta fantastiska flyg för så lite som .

Kan man åka tåg till Öland?

flyg eller tåg, du väljer själv vad som blir smidigast för just din resa till Öland.

Hur tar man sig runt på Öland?

En av fördelarna med Öland som turist är att det är enkelt att ta sig dit över Ölandsbron från fastlandet. Men för den som vill åka färja så går det också bra. Man kan ta sig runt på ön med bil eller buss, men kanske bäst njuter man av att se allt från en cykel. Har man ingen så går det bra att hyra en.

Vad kostar ölandsfärjan?

Dagsturer (gående) innebär avgång 08:00 och återresa 18:00 total pris 200:- vuxen/150:- barn (ingen bokning behövs göras för återresa och cyklar medtages gratis och behöver inte heller anges/bokas) Vänligen stäng av erat billarm under överfarten.

Vad kostar färjan från Oskarshamn till Öland?

Prislista
BiljettprisEnkelDagsturer
Vuxen150:-200:-
Barn 7-16 år100:-150:-
HusdjurGratisGratis

Relaterade inlägg: