Vad ingår i ledarnas Fackavgift?

Innehållsförteckning

Vad ingår i ledarnas Fackavgift?

Vad ingår i ledarnas Fackavgift?

Detta ingår inte i medlemsavgiften: Du väljer själv vilken a-kassa du vill vara med i. Inkomstförsäkring för löner över 80 000 kronor per månad och 100 extra dagar utöver de 150 dagar som ingår. Vill du försäkra extra dagar och inkomst över 80 000 kronor per månad gör du det enkelt via vår samarbetspartner Bliwa.

Vad ingår i ledarna?

Ansök om medlemskap eller läs om alla tjänster som ingår i medlemskapet.

  • Inkomstförsäkring.
  • Chefsrådgivning.
  • Chefscoachning.
  • Rättshjälp.
  • Kurser & seminarier.
  • Chefslönestatistik.
  • Avtalsgranskning.
  • Stöd i förhandling.

Varför vara med i ledarna?

Ledarna arbetar för chefers rätt att själva välja facklig tillhörighet och låta sig företrädas av sin egen organisation. Ledarna tror på individens förmåga att ta ett eget ansvar för sin professionella utveckling, sin personliga konkurrenskraft och sina chefsvillkor.

Vem kan vara med i Ledarna?

Chefer i alla branscher, sektorer och på alla nivåer kan gå med i Ledarna. Chef är enligt vår definition den som oavsett titel och nivå företräder arbetsgivaren och leder funktion, verksamhet och/eller medarbetare.

Hur många medlemmar har Ledarna?

Ledarna är Sveriges chefsorganisation med över 95 000 medlemmar. Vi är det enda fackförbundet bara för chefer, med ett brett erbjudande; från ledarskapsutveckling och karriärrådgivning till inkomstförsäkring och fackliga tjänster. Allt för att du som chef ska bli tryggare och mer framgångsrik i ditt ledarskap.

Vad får jag IA kassa Ledarna?

När du är medlem i Ledarna ingår inkomstförsäkring i medlemskapet. Tillsammans med a-kassan försäkrar du upp till 80 procent av din lön om du blir ofrivilligt arbetslös. Försäkringen som ingår gäller månadslöner upp till 80 000 kronor.

Är Ledarna med i Saco?

Ledarna är partipolitiskt obundet och tillhör inte någon facklig centralorganisation. Det ingår dock i samverkansrådet PTK, tidigare benämnt Privattjänstemannakartellen, samt i Offentliganställdas Förhandlingsråd, vilka samordnar förhandlingar och kollektivavtal för privat- respektive offentliganställda tjänstemän.

Relaterade inlägg: