Vad kostar Dplay Premium?

Innehållsförteckning

Vad kostar Dplay Premium?

Vad kostar Dplay Premium?

  • Vad kostar Dplay? Ett Dplay Premium-abonnemang kostar från 79 kronor i månaden, men det går att komma undan med att inte betala ett skvatt. Om ni kör på gratisvarianten behöver ni inte ens registrera några kortuppgifter, men då måste ni samtidigt stå ut med lite reklam.

Vad kostar Allsvenskan biljetter?

De billigaste priserna för en vuxen ligger någonstans mellan 100 kronor och 150 kronor för samtliga lag i Allsvenskan. Klubbarna har utöver detta många gånger speciella student-, pensionärs.

Hur mycket kostar Cmore och Dplay?

  • Idag () kostar CMore (TV4 premium) 99kr och DPlay (Kanal 5) 79 kr. Det gör att för 178 kr får du följande utbud via streaming om du är beredd att starta fyra olika appar/webssidor på din mediaspelare/platta/dator. Just nu ingår även Eurosport 1 och Eurosport 2.

Vilka abonnemang finns på Dplay?

  • Det finns fyra typer av abonnemang på Dplay: Total, Live, Underhållning och Gratis. Total och Live ger tillgång till den sport Dplay erbjuder – alltså Allsvenskan och Superettan och Eurosports två kanaler.

Har du ett gratis-konto hos Dplay?

  • Med ett gratis-konto hos Dplay får man tillgång till en begränsad del av Dplays utbud, och man får stå ut med en del reklam. Ett bra alternativ om man vill se vad Dplay har att erbjuda eller om man bara är intresserad av enstaka program. Prova 14 dagar – gratis

Relaterade inlägg: