Vad kostar en vanlig Trisslott?

Innehållsförteckning

Vad kostar en vanlig Trisslott?

Vad kostar en vanlig Trisslott?

Triss är utan konkurrens Sveriges mest skrapade lott. Varje dag köps det över 300.000 Triss och i genomsnitt är det vinst på var 5:e lott. Förutom att man vinner pengarna direkt är Triss, som kostar 30 kronor, den lott där man också kan vinna upp till 100.000 kronor i månaden i upp till 25 år!

Vad kostar Triss Premium?

Triss Premium har 16 skrapfält och kostar 100 kronor. Upplagan är 1 miljon lotter. Vi känner inte till någon annan lott med 35 miljonvinster på den upplagan, vilket innebär att Triss Premium säkerligen är Sveriges miljontätaste lott. Som vanligt på Triss gäller det att skrapa fram tre lika belopp för att vinna.

Vad kostar Trisslott 2021?

Triss är Sveriges populäraste skraplott och en ordinarie Trisslott kostar 30 kronor. Du har också DubbelTriss för 60 kronor och MiniTriss för 10 kronor att välja mellan.

Vad kostar Triss julkalender 2020?

Triss Adventskalender – 150 kr Triss Adventskalender för 150 kr är lotten som kan göra dig till miljonär lagom till julafton. Öppna dagens lucka och skrapa fram en julsymbol. Håll räkningen på dina symboler genom att markera i vinstplanen. Får du tre lika har du vunnit.

Vad kostar en trisslott 2019?

Normalpriset för en lott är 30 kronor. Högsta vinsten är sammanlagt 30 miljoner kronor, utom under vissa kampanjer då den potentiella vinstsumman kan öka. Den officiella taglinen är ”Plötsligt händer det”.

Hur mycket kostar sverigelotten?

Med Sverigelotten som kostar 25 kronor kan du vinna maximalt 25 miljoner kronor.

Relaterade inlägg: