Var köper man däck till husvagn?

Innehållsförteckning

Var köper man däck till husvagn?

Var köper man däck till husvagn?

Däck till din husvagn eller husbil finns hos Däckia.

Vilka däck till hästtransport?

För däck till tyngre släpvagnar rekommenderar vi vanligtvis c-däck. C-däck lämpar sig dels för släpvagnar, men även för andra tyngre fordon såsom husbil, lätt lastbil och skåpbil.

Vilka däck till husvagn?

C-däck är till för skåpbilar och husvagnar, små transportbilar, och klarar av att hantera en högre belastning. C står för ”commercial” och deras stela hölje gör att däcket är mycket mer robust. Detta är nödvändigt då två däck på en husvagn ska klara av samma tyngd som fyra däck på en bil till exempel.

Vilka däck till släpvagn?

Om dragbilen har dubbade däck måste även släpvagnen ha dubbade däck när det är vinterväglag. Kravet gäller släpvagnar som dras av personbil, lätt lastbil eller buss med en totalvikt av högst 3,5 ton samt även släpvagnar (med totalvikt av högst 3,5 ton) som dras av tunga fordon.

Vilket däck är bäst till husbil?

På husvagnar och husbilar rekommenderar vi på Euromaster att man använder ett C-klassat däck. Stommen i ett C-däck ger bättre stabilitet såväl under körning som vid stillastående.

Vad kostar vinterdäck med fälg till husbil?

MSW 48 Van
Komplett hjul
Däck1 661 kr/st
Fälg1 665 kr/st
Montering/balansering79 kr/st
Frakt185 kr/st

Vilka däck husbil?

Om du bara kör på sommarhalvåret räcker det med sommardäck, men om du även kör på vintern behöver du vinterdäck, alternativt däck med året-runt-egenskaper för mildare vinterväglag. På husbilar rekommenderar vi att man använder ett C-klassat däck.

Relaterade inlägg: