Vad kostar årskort IFK Göteborg?

Innehållsförteckning

Vad kostar årskort IFK Göteborg?

Vad kostar årskort IFK Göteborg?

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna kring IFK Göteborgs årskort. Om du inte hittar svaret på just din fråga, kontakta gärna IFK Göteborgs kontor på [email protected] eller telefon 031–703 73 00....Långsida centralt.
ÅrskortPris
Ordinarie4 000 kr

När släpps biljetter till IFK Göteborg?

Om du köper ett halvårskort efter klockan 10.00 på torsdagen får du ditt mejl på fredag klockan 10.00. Du som är medlem i IFK Göteborg, som har köpt stödkort eller är prenumerant på våra mejlutskick får ett mejl klockan 15.00. Kvarvarande biljetter släpps till försäljning på ticketmaster.se på fredag klockan 10.00.

När släpps biljetter IFK Norrköping Djurgården?

Om två veckor möter IFK Norrköping Djurgårdens IF i säsongens näst sista hemmamatch. Klockan 14.00 idag släpps biljetter till matchen.

Vad kostar årskort IFK Norrköping?

Ditt årskort på Curva Nordahl förlängs till kampanjpriset 995: – (ordinarie pris 1295: -) till och med den 7 januari. Precis som vanligt så ingår matcherna i Svenska Cupens gruppspel, IFK Dams alla matcher och IF Sylvias hemmamatcher i årskortet. Logga in och förläng ditt årskort här!

Vad kostar det att gå på allsvensk fotboll?

För dryga hundralappen får du se den bästa fotbollen som spelas i landet. – Vi känner att vi har priser och kategorier som passar alla, säger Tomas af Geijerstam, Biljettansvarig i Djurgården. De billigaste priserna för en vuxen ligger någonstans mellan 100 kronor och 150 kronor för samtliga lag i Allsvenskan.

Hur mycket kostar biljetter till EM?

För kvartsfinalbiljetter får man betala 10-59 pund beroende på kategori, samtidigt som semifinalerna kostar mellan 15-79 pund att se. För den stora finalen på Wembley ligger de dyraste biljetterna på 99 pund.

Hur köper man biljetter till IFK Göteborg?

Boka biljetter via telefon Kontakta IFK Göteborg på 031-703 73 00. Telefontider är måndag-fredag 09.00-12.00. Biljetter som bokas via telefon hämtas och betalas hos Blåvittshopen.

När släpps biljetterna till allsvenskan?

Om minde än en vecka släpps biljetterna till det allsvenska hemmamötet med IFK Göteborg, söndagen den 15 september. Veckan efter släpps sedan biljetterna till damernas hemmamatch mot Morön BK samt herrarnas hemmamöten med AIK och Örebro SK, med förköp för säsongare och medlemmar till derbyt. Se datumen i artikeln.

Relaterade inlägg: