När släpps biljetter till operan?

Innehållsförteckning

När släpps biljetter till operan?

När släpps biljetter till operan?

Den 23 augusti släpps biljetter till höstsäsongen 2021 På Kungliga Operan pågår febril verksamhet inför att publiken äntligen kan komma tillbaka till Operahuset. Den första föreställningen planeras till början av september.

Hur många platser finns i Kungliga Operans salong?

Under ett tjugotal år före publikutrymmenas renovering hade alla lokaler "bakom kulisserna" rustats upp för att göra den gamla 1800-talsbyggnaden till en effektivt fungerande modern teater. I Kungliga Operans salong finns drygt 1100 sittplatser och i taket hänger en två ton tung ljuskrona.

Vad kostar det att gå på opera?

Det blir ett allt dyrare nöje att gå på opera. På bara ett år har de bästa platserna på Kungliga Operan höjts med två hundralappar. I höst kommer en ordinarie biljett att kosta upp till 790 kronor. Dessutom inför Operan ett exklusivt VIP-abonnemang.

När öppnar Kungliga Operan?

Premiär på Kungliga Operan den 28 oktober.

Vad kostar det att gå på operan?

Våra ordinarie biljettpriser är 2 kr beroende på var i salongen du vill sitta och vilken dag i veckan du vill . Måndag till och med torsdag är ordinarie pris 2 kr och på fredagar, lördagar och söndagar samt premiärer är priset 2 kr.

Hur finansieras operan?

Kungliga Operan är ett aktiebolag helägt av svenska staten, styrt enligt svensk kod för bolagsstyrning. Styrelsen har fyra till åtta ledamöter utsedda av ägaren, och ett antal personalrepresentanter.

Relaterade inlägg: