Finns Dacia med automatlåda?

Innehållsförteckning

Finns Dacia med automatlåda?

Finns Dacia med automatlåda?

Automatlåda främsta nyheten för nya Dacia Duster Största nyheten när det kommer till Dacia Dusters facelift är att modellen äntligen kommer som automat. Möjligheten att välja den effektiva EDC-växellådan (en sexväxlad dubbelkopplingslåda som växlar automatiskt) är något som många längtat efter.

Är Duster en bra bil?

Motor och köregenskaper Duster känns lätt och trevlig i ratten även om den kan upplevas lite väl lätt och inte riktigt linjär. Dieselmotorn på 1,5 liter och 110 hästkrafter är beprövad och fungerar bra till bilen. Lite knattrigt ljud från utsidan och du måste arbeta den sexstegade växellådan ordentligt.

Hur mycket drar Dacia Duster?

Med den här motorn får Duster en måttlig bränsleförbrukning på 6,4 l/mil och utsläpp på låga 145 g CO2/km*.

Vilket land kommer Dacia Duster ifrån?

Dacias senaste modell är en mindre suv/crossover som det rumänska bilmärket är mäkta stolta över. Mest stolta verkar de vara över prislappen för den ser ut ha styrt hela utvecklingen av bilen.

När kommer Dacia jogger till Sverige?

Nya Dacia Jogger börjar säljas i dag med leveransstart i april 2022 och Jogger kommer i tre utrustningsnivåer. Billigast är Essential som kostar 154 900 kronor och har utrustning som bland annat manuell luftkonditionering, autobroms, textilklädsel, fjärrlås och fönsterhissar.

Vem säljer Dacia?

Dacia är en del av Renault Group och är deras näst största varumärke. Hos oss hittar du ett stort utbud av nya och begagnade Dacia till förmånliga priser.

Relaterade inlägg: