Vad kostar en digitalbox till Comhem?

Innehållsförteckning

Vad kostar en digitalbox till Comhem?

Vad kostar en digitalbox till Comhem?

För att kunna se det digitala startutbudet måste du ha en digitalbox från ComHem. Du beställer digitalboxen från ComHem kundservice på telefon 90 222. Boxen ingår kostnadsfritt. Boxen och dess kablage tillhör lägenheten och ska därför lämnas kvar i lägenheten vid avflytt.

Måste man ha digitalbox Comhem?

Måste jag skaffa en digitalbox nu? Troligtvis inte faktiskt. De allra flesta TV-apparater som sålts under åtminstone det senaste decenniet har redan stöd för Digital-TV inbyggt. Det du kan behöva göra är att göra en ny kanalsökning på din TV.

Vad kostar en digitalbox?

En godkänd digitalbox med kodplats kostar runt 900 kronor. Finns att köpa hos din vanliga tv-handlare. En multibox, dit ett flertal tv-apparater kan anslutas, kostar mellan 3 700- och 4000 kronor.

Kan man ha vilken digitalbox som helst?

- att digitalboxen är anpassad efter typen av TV-sändningar. En digitalbox för kabelnät kan t. ex. inte användas för att se på digital-TV via satellit, och en digitalbox för marksändningar fungerar bara för mottagning av sändningar via marknätet.

Vad krävs för att se Comhem?

Du som är folkbokförd i ett Tele2-hus där vi levererar tv genom FiberKoax får tillgång till Comhem Play. Utan bindningstid och extra kostnad för dig. I Comhem Play-appen kan du som tittar på tv genom vårt avtal med din fastighetsägare se dina tv-kanaler i din mobil, surfplatta och dator, var du vill inom hela EU.

Hur kopplar man in en digitalbox?

Börja genom att ansluta HDMI-kabeln mellan din TV och TV-box. Har din TV inte uttag för att anslut HDMI kan du istället använda en SCART-kabel (medföljer ej!). Anslut nu nätverkskabeln mellan TV-boxen och en av portarna markerade LAN 3 eller LAN 4 på din router. Anslut strömkabeln mellan TV-boxen och eluttaget.

Kan man titta på tv utan digitalbox?

För att se de fria (eller okodade) sändningarna behöver du en digital tv-mottagare. Om en sådan mottagare inte är inbyggd i din tv-apparat behöver du en extra box/dekoder. De fria kanalerna kan du ta emot och tittautan kostnad. Dessa är bland annat SVT1, SVT2, SVT24, och Kunskapskanalen.

Var köper man digitalbox?

I vårt breda sortiment av digitalboxar hittar du lösningar för mottagning av marksänd digital-TV och kabel-TV samt digital-TV via satellit till TV-leverantörer så som Boxer, Com Hem m. fl. Beställ din digitalbox fraktfritt direkt online eller besök din närmaste Lagershop. Välkommen!

Kan man titta på TV utan digitalbox?

För att se de fria (eller okodade) sändningarna behöver du en digital tv-mottagare. Om en sådan mottagare inte är inbyggd i din tv-apparat behöver du en extra box/dekoder. De fria kanalerna kan du ta emot och titta på utan kostnad. Dessa är bland annat SVT1, SVT2, SVT24, och Kunskapskanalen.

Relaterade inlägg: