Vad kostar städhjälp 2021?

Innehållsförteckning

Vad kostar städhjälp 2021?

Vad kostar städhjälp 2021?

Pris per timme ligger vanligen mellan 170 kr och 240 kr i timmen (efter RUT-avdrag), med de flesta företag runt 200 kr/tim. I större städer är priset ofta lite högre. Det vanligaste är att städa 2-4 timmar per gång, varannan vecka.

Vad kostar flyttstädning Linköping?

Flyttstädning Linköping | Fast Pris Fr. 900kr | 10% Rabatt nu!

Hur mycket kostar en flyttstädning?

  • En flyttstädning kostar den tid det tar att utföra den, restid och en liten kostnad för förbrukningsmaterial. Uppskattningsvis kostar: 1 RoK 30 m kr efter avdraget RUT. 2 RoK 50 m kr efter avdraget RUT. 3 RoK 75 m kr efter avdraget RUT.

Hur mycket kostar en flyttbil?

  • Kollektivavtalet för flyttpersonal är ca 300 kr/timme, halverat med RUT-avdrag. För en flyttbil på runt 20 kvm är ett billigt pris 400 kr/timme. För en flyttbil på runt 40 kvm är ett billigt pris 600 kr/timme.

Vad kostar en flyttfirma?

  • Vad kostar en flyttfirma? För dig som inte orkar läsa. En grov uppskattning vad det kostar att anlita en flyttfirma är 70 kr/m2 inkl lastbil efter RUT-avdrag, om du flyttar inom samma ort och inte har för mycket grejer. 100 kr/m2 utan RUT-avdrag.

Vad är priset för en flyttstädning?

  • Pris flyttstädning, detta räcker att läsa. Vi undersökte pris flyttstädning och fann att efter RUT-avdrag så är de lägsta priserna från 30 kr/m2 och upp till ca 60 kr/m2 är inom det normala prisspannet. Nedan kan du läsa om vad som påverkar priset för en flyttstädning.

Relaterade inlägg: