När är det billigast att åka till Hawaii?

Innehållsförteckning

När är det billigast att åka till Hawaii?

När är det billigast att åka till Hawaii?

De bästa tipsen för att hitta billiga flyg till Hawaii Boka minst 4 veckor före avgång för att få ett pris under medel. Högsäsongen anses vara juli och augusti. Den billigaste månaden att flyga till Hawaii är januari. Morgonavgång är cirka 11% dyrare än kvällsflyg, i genomsnitt*.

Får man åka till Hawaii?

Hawaii USA, Nordamerika Det är den enda delstaten i USA, som står helt utan förbindelse med fastlandet. ... Waikiki beach och Pearl Harbour är för många ett måste. Förutom Honolulu på ön Oahu, finns staden Lahaina på ön Maui. Är du intresserad av historia är det hit du ska åka.

Hur lång tid tar det att flyga till Hawaii?

Flyg mellan Stockholm och Honolulu International Apt tar ungefär 22h, 26 min.

Hur tar man sig runt på Hawaii?

Direktflyg från USA Direktflyg till Hawaii finns från samtliga större flygplatser i västra USA men även från New York. Flygtiden är 5 timmar och 30 minuter från Los Angeles och från New York 10 till 11 timmar. Dessa flyg går oftast till Honolulu men det finns ganska stort utbud på andra flyg, speciellt till Maui.

Vad finns det att göra på Hawaii?

På Hawaiis öar finns många vackra nationalparker och underbara stränder. Med sina spännande vulkanlandskap och långsträckta sandstränder finns det mycket att se och upptäcka i Hawaii! Det finns ett flertal unika och spännande nationalparker i Hawaii. På ön Maui ligger den häftiga Haleakala National Park.

Relaterade inlägg: