Hur stor Fläktkonvektor?

Innehållsförteckning

Hur stor Fläktkonvektor?

Hur stor Fläktkonvektor?

Fläktkonvektor
ArtnrTypLängd
5991UL 16750 mm
5992UL 26980 mm
5993UL 361200 mm
5994UL-C 11640 mm

Vilken fläktkonvektor är bäst?

Tester visar att Fricos fläktkonvektorer ger bästa komfort och inneklimat, och det på kortast tid. Fricos fläktkonvektor PF Smart är ett mycket bra val för snabb och kostnadseffektiv uppvärmning. För att visa detta genomfördes tester i en verklig miljö, i ett hobbyrum hos en familj i Mellansverige.

Vad är en fläktkonvektor?

En fläktkonvektor är en vattenburen radiator med en fläkt som kan avge värme eller kyla. Värmen/kylan som alstras blåses ut med hjälp av en fläkt och sprids i huset. Med en mer öppen planlösning kan den varma/kalla luften cirkulera fritt och därmed nå en större yta.

Hur många fläktkonvektorer?

Hur många fläktkonvektorer som behövs för att värmen ska spridas effektivt beror bland annat på om huset har en öppen eller sluten planlösning. Är huset litet med få rum och öppna dörrar behövs kanske bara en eller två. I hus med större yta, inredd källare eller flera plan kan det bli aktuellt med flera.

Vad kostar frikyla?

– Det kostar mellan 15 000 till 25 000 kronor att bygga ut sin moderna bergvärmeanläggning med det vi kallar frikyla.

Vad är ett kylbatteri?

Ett kylbatteri kyler luften med hjälp av vatten eller en vätska med frostskyddsmedel. Aircoil erbjuder högeffektiva kylbatterier med eller utan kondenstråg för avledning av kondensat.

Relaterade inlägg: