Vilka tidningar ingår i GP?

Innehållsförteckning

Vilka tidningar ingår i GP?

Vilka tidningar ingår i GP?

Våra prenumererade titlar är Alingsås Tidning, Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, ST-tidningen, Mölndals-Posten, Partille Tidning, Strömstads Tidning och TTELA samt gratistidningarna Alingsås Kuriren, Lerums Tidning och Varbergsposten.

Vad kostar GP lösnummer?

Kan jag köpa lösnummer? Ja, och de kostar 15 kronor.

Kan inte läsa eGP?

Nyheter På grund av tekniska problem är det just nu svårt att läsa eGP på dator. Problemet med eGP beror på ett nätverksproblem i serverhallen hos Stampenkoncernens driftleverantör.

Hur ofta kommer Göteborgs-Posten?

Göteborgs-Posten är Västsveriges största tidning som når drygt 1,2 miljoner läsare i digitala kanaler och print per vecka.

Hur många enheter EGP?

Du kan vara inloggad på max 5 olika enheter som exempelvis en dator, en mobil och en surfplatta. Tänk på att inlogget är personligt och inte får delas med andra eller på annat sätt användas för att sprida innehåll.

Vad är område A33?

Det innebär en räckvidd på 42 procent. Räckvidden i kärnområdet, det så kallade A33-området, minskade med 26 000 läsare eller fyra procentenheter jämfört 2013. Göteborgs-Posten är ändå fortsatt störst bland storstadstidningarna inom sina respektive kärnområden, visar Orvesto Konsuments räckviddsmätning för 2014.

Hur säger jag upp GP?

Du behöver ha tillgång till ditt kundnummer eller vara säker på att det telefonnummer du ringer från är registrerat på din prenumeration.

  1. Uppehåll. Du kan själv göra uppehåll i din prenumeration på papperstidningen genom att logga in på Mitt GP. ...
  2. Adressändring. ...
  3. Reklamation.

Relaterade inlägg: