Vad kostar en Industrivägg?

Innehållsförteckning

Vad kostar en Industrivägg?

Vad kostar en Industrivägg?

Industrivägg med mattsvarta Classic Mini ramar. Pris: 25 480 SEK. Från Mirror Lines urval hittar du måttanpassade industriväggar med skjutdörrar. Du väljer själv vilka dörrar du vill ska vara fasta och vilka du önskar ska vara skjutbara.

Vad kostar Smidesrum?

Vad kostar en skiljevägg? Vi på Smidesrum har inga fasta priser. Eftersom alla bostäder och behov ser olika ut, behöver vi eventuellt komma ut till dig för en konsulterande möte. Detta hembesök är helt kostnadsfritt.

Hur monteras en Industrivägg?

Om du önskar att industriväggen ska monteras på en lägre innervägg kommer partiet delas upp. Ena delen kommer vara den totala höjden och den låga delen vid sidan om. Det är på den höga höjden som dörren placeras på. Indelningen är yttermåttet totalt samt dörrplacering och bredd.

Hur gör man en skjutdörr?

För att bygga in en skjutdörr har vi två olika lösningar. Dels kan du välja att bygga väggen på plats. Vi kan då leverera skenan som dörren hänger i, och en skjutdörrskarm som monteras i själva dörröppningen. Här är dock minsta karmdjup 147 mm, vilket alltså blir en relativt tjock vägg för en bostad.

Relaterade inlägg: