Var kan man köpa handsprit?

Innehållsförteckning

Var kan man köpa handsprit?

Var kan man köpa handsprit?

Handsprit finns i gelform och och i mer lättflytande former. Alkoholhalten kan variera men är vanligtvis mellan 60 och 85 procent. Här hittar du all handsprit, alcogel och annan handdesinfektion som du kan köpa hos Kronans Apotek.

Var kan man köpa DAX handsprit?

Köp Dax Alcogel 85, 600 ml på apotea.se.

Hur länge håller en öppnad handsprit?

För kosmetiska produkter (krämer och tvålar) gäller 12 månaders hållbarhet efter öppnad förpackning. Desinfektionsprodukterna är hållbara till bäst före datumet även om man öppnat förpackningen, men det förutsätter att produkterna förvaras i rumstemperatur samt att man sätter på korken mellan användningarna.

Är salubrin handsprit bra?

Salubrin Handdesinfektion – perfekt för resor! Vad vi gillar lite extra med denna handdesinfektion är att den är mycket återfuktande och därför inte torkar ut huden som andra starka handdesinfektioner kan göra. Att den är parfymfri gör även att det är ett bra val för de med extra känslig hy eller för de med allergier.

Var kan man köpa Ytdesinfektion?

Denna produkt säljs endast via apotek eller med recept på apoteket.se.

Finns handsprit på ICA?

ICA Hjärtat Handgel 150 ml är en desinficerande handgel, virus och bakteriehämmande att använda till händer efter t. ex. toabesök.

Vilka äger Dax?

DAX är ett av de viktigaste aktieindexen i världen och av de 30 bolag som ingår i indexet idag har 12 av dem faktiskt funnits med från start, nämligen Allianz, BASF, Bayer, BMW, Daimler, Deutsche Bank, E. ON, Henkel, Linde, RWE, Siemens och Volkswagen.

Är alcogel brandfarligt?

Handsprit och alkogel innehåller höga halter alkohol (etanol och/eller isopropanol) och är därmed brandfarliga eller mycket brandfarliga vätskor.

Relaterade inlägg: