Hur mycket kostar det att gå till en psykolog?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att gå till en psykolog?

Hur mycket kostar det att gå till en psykolog?

Då får du betala behandlingen själv. Avgifter för privat psykoterapi kan variera, men ofta ligger kostnaden på mellan 8 kronor i timmen. Besöken sker oftast på en mottagning, men det finns många som erbjuder videosamtal.

Vad kostar Mindler?

Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning. Hos oss kan du träffa en psykolog via videosamtal, eller arbeta på egen hand med våra självhjälpsprogram. Mindler är en del av primärvården. Ett videosamtal kostar 100 kronor. Du kan även använda frikort.

Varför är Mindler så billigt?

Online med Mindler Genom Mindler får du alltså träffa en psykolog genom ditt landsting och detta sker genom ett videosamtal i vår app. Detta är anledningen till att du endast betalar patientavgift och om du har frikort är det kostnadsfritt.

Hur vet man om man behöver prata med psykolog?

Det kan vara svårt att säga, men upplever du att du haft sömnproblem längre än några veckor och det samtidigt påverkar din vardag negativt med exempelvis svårt med koncentration, ovanlig trötthet, svårt att hantera känslor och liknande så är det en bra idé att söka hjälp.

Är Mindler säkert?

Mindler AB respekterar din personliga integritet och ser till att du kan känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas hos oss. Denna personuppgiftspolicy förklarar hur Mindler AB samlar in och behandlar dina personuppgifter när du använder tjänsten Mindler AB (“Tjänsten”).

Relaterade inlägg: