Var är Lerins Sommarö?

Innehållsförteckning

Var är Lerins Sommarö?

Var är Lerins Sommarö?

Just nu pågår inspelningen av den nya serien Lerins sommarö i Fjälllbacka. Konstnären Lars Lerin och maken Manoel "Junior" Marques bjuder in nya och gamla vänner, bland annat några av lärlingarna som vi lärt känna i serien Lerins lärlingar, till sitt sommarhus på västkusten för att måla och prata om livet.

Var har Lerin sitt sommarställe?

Konstnären Lars Lerin och hans man Junior bjuder in gäster och lärlingar till sitt sommarparadis på Västkusten. De umgås och målar tillsammans, porträtt som i slutet av sommaren ska bli en liten utställning i sjöboden.

När är Lerins Sommarö?

Snart får vi se mer av det livsbejakande paret Lars Lerin och Junior. Den 25 november börjar en ny säsong av Lerin Sommarö! Här är alla gäster som kommer till ön och får vara konstnärliga ihop med Lars Lerin och maken junior.

Vad heter programserien som gav Lars Lerin Kristallen?

Vänligen Lars Lerin är en svensk dokumentäserie på SVT från 2016 där man får följa konstnären Lars Lerin. I programmet träffar Lars Lerin kända svenskar som han intervjuar i sin bostad. Programmet skapades av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson efter att de sett och hört Lerin under Sommar i P1 och i dokumentärer.

Relaterade inlägg: