Hur aktiverar man ett nytt SIM-kort Telia?

Innehållsförteckning

Hur aktiverar man ett nytt SIM-kort Telia?

Hur aktiverar man ett nytt SIM-kort Telia?

Nya simkort brukar aktiveras så fort dom sätts i en telefon, ev efter en omstart av luren. Fungerar inte detta så får man kontakta Telia. Gå till en butik eller ring 90200.

Vad kostar e-sim Telenor?

Just nu kostar tjänsten ingenting den första månaden. Därefter är priset 49 kronor/månad. E-sim läggs till ditt abonnemang och kostnaden syns på din vanliga faktura. Ingen bindnings- eller uppsägningstid.

Kan SIM-kort gå sönder?

SIM-kortet är inte trasigt. När du byter till en ny telefon, kan SIM-kortet som använts tidigare vara gammalt och inte fungera som det ska. ... Om SIM-kortet på något sätt är slitet, byt ut det till ett nytt SIM-kort.

Hur aktiverar man ett nytt SIM-kort?

När du vill aktivera ditt sim-kort gör du det genom att sätta det i din mobil, modem, router, surfplatta eller dator. Sim-kortet aktiveras automatiskt när det placeras i sim-kortsfacket i din enhet.

Hur aktiverar man SIM-kort Tele2?

Vid beställning av mobilabonnemang via tele2.se och kundservice kan du välja om du vill ha ett vanligt SIM-kort eller eSIM. eSIM aktiverar du på Mitt Tele2-appen efter köpet eller via aktiveringskod (QR-kod) som skickas hem till dig inom cirka 2-3 arbetsdagar.

Relaterade inlägg: