Vad gör feelgood?

Innehållsförteckning

Vad gör feelgood?

Vad gör feelgood?

Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi arbetar varje dag för att skapa friska organisationer som når sina mål, är lönsamma och där människor mår bra. Vi stöttar allt från enskilda medarbetare och chefer till arbetsgrupper och organisationen som helhet.

Kan Feelgood sjukskriva?

Feelgood kan stötta chef både innan och efter ett omtankessamtal med medarbetaren. Vi identifierar även vilket stöd medarbetaren kan behöva. Tillsammans kan vi undvika sjukskrivning eller minska antalet sjuktillfällen betydligt om vi agerar tidigt och med rätt insatser. Kan vi få stöd i komplexa rehabärenden?

Måste man gå till företagshälsovården?

Företagshälsan måste anlitas om arbetsgivaren inte själv kan hantera arbetsmiljöarbetet, arbetsanpassning och rehabilitering. Arbetsmiljölagen innebär att du har rätt till en bra arbetsmiljö och att sjukdomar och olycksfall i ditt arbete måste förebyggas och undvikas.

Vad kostar Previa?

När du ansluter dig till oss så betalar du 500 kr per anställd. Om du dessutom vill ha en hälsokontroll hos oss kostar det 2 500 kr. Om du vill att vi kommer till ditt företag är priset 4000:- per anställd /år och då ingår anslutningsavgiften.

Vad gör en Företagssjuksköterska?

Vanliga arbetsuppgifter för en företagssjuksköterska/företagssköterska är hälsokartläggningar på individ- och gruppnivå, medicinska kontroller, drogtester, nyanställningsundersökningar, kartläggningssamtal vid hög sjukfrånvaro, riskbedömningar av arbetsplatser samt rehabilitering vid missbruk.

Vem gör en Arbetsförmågebedömning?

Arbetsförmågebedömningen görs vanligen mot medarbetarens ordinarie arbete men ibland även gentemot andra arbeten hos arbetsgivaren.

Relaterade inlägg: