Hur länge går ölandsfärjan?

Innehållsförteckning

Hur länge går ölandsfärjan?

Hur länge går ölandsfärjan?

Gör en dagsutflykt med färjan till Öland, en fin badstrand finns i Byxelkrok för den som vill bada eller tar du med cykeln och cyklar några kilometer till Böda Strand, man kan också ströva omkring i Byxelkrok och kika i sjöbodarna i hamnen. Överfarten Oskarshamn-Byxelkrok tar cirka 2 timmar och 5 minuter.

Hur lång tid tar färjan Byxelkrok Oskarshamn?

Överfarten Oskarshamn-Byxelkrok tar cirka 2 timmar och 5 minuter. Ombord finns servering som erbjuder varmkorv, grillade smörgåsar, kaffe, te och kakor, öl och vin, glass mm.

Finns det färja mellan Öland och Gotland?

Det har gått tio år sedan det senast var färjetrafik mellan Gotland och Öland. ... När Gotlandsbolaget körde mellan Gotland och Öland 1987 hade de 33 000 passagerare. Gotlandsbolagets dotterbolag Destination Gotland har sedan 1998 ansvaret för färjetrafiken mellan Visby och Oskarshamn/Nynäshamn.

Får man åka till Öland?

Många reser från Stockholm till Öland för att upptäcka ön som de aldrig varit på, eller för den delen för att återupptäcka ön som de inte kan sluta åka till. ... Om man inte varit på Öland tidigare kan det vara värt att på förhand titta närmare på vilka aktiviteter och sevärdheter som kan vara passande för besöket.

Kan man se Gotland från Öland?

Det närmaste avståndet från Gotland till fast mark västerut är från Ekstakusten, via Stora Karlsö till Grankullavik på Öland. ... Det tar lika lång tid och kostar mer pengar att ta sig mellan Stockholm och Gotland samtidigt som man inte kan vila på färjan.

Hur lång tid tar färjan mellan Västervik och Visby?

Västervik Visby-rutten går mellan Sverige och Gotland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Destination Gotland. Färjor avgår upp till 5 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar 30 minuter.

Kan man åka till Öland i sommar?

Öland är ett riktigt sommarparadis precis som Gotland med sina vackra stränder och fina natur. Ett perfekt ställe att spendera sin sommar på enligt oss. Dessutom är det enkelt att ta sig till Öland med bil då Ölandsbron tar dig över från fastlandet.

Relaterade inlägg: