Vad kostar ett Golfmedlemskap i Spanien?

Innehållsförteckning

Vad kostar ett Golfmedlemskap i Spanien?

Vad kostar ett Golfmedlemskap i Spanien?

Anm *: Medlemskap i Spanish Golf Federation kostar ca 90 € /år (då utgår 1,5 €/runda). Krav för att du ska få delta i tävling. Att spela på ”hemmabanan” kostar alltså ca 70 kr/gång och det finns inte dagsgreenfee som bl a vi på Nyköpings GK har.

Vad kostar en greenfee?

Greenfee pris Priset på en greenfee kan variera kraftigt! De billigaste avgifterna ligger på ca 150 kr för 18-hål medan de dyraste klubbarna i landet tar mer än 10 gånger mer.

Vad kostar golfhäftet?

Med Golfhäftet kan du spela över 900 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien till halv greenfee. Priset är endast 495 kr vilket innebär att du redan efter 2-3 rundor har sparat in kostnaden för Golfhäftet.

Vad kostar medlemskap golf?

ÅRSAVGIFT
Fullvärdig medlem 27 år och äldre (spelrätt alla dagar)8 770 kr
Fullvärdig medlem 22-26 år (spelrätt alla dagar)6 460 kr
Fullvärdig medlem 16-21 år (spelrätt alla dagar)3 980 kr
Fullvärdig medlem under 16 år (spelrätt alla dagar)3 480 kr
Passiv (ingen spelrätt, vilande medlem)1 375 kr

Vilken är den äldsta golfklubben i Torrevieja?

Villamartin Golf Club ligger i utkanten av Torrevieja söder om Alicante. Den tillhör en grupp av banor där även Las Ramblas och La Finca ingår. Banan är en av de äldsta på Costa Blanca och Europatouren spelades här redan 1994.

Vad kostar greenfee Bro Hof?

Bro Hofs greenfees Bro Hof Stadium Course har av Golf Digest rankats som Sveriges bästa bana och i juni avgjordes Nordea Masters där. Banan är öppen för alla, men om man ska spela som greenfee-gäst får man vara beredd att lätta på lädret. Från och med 1 juni har nämligen greenfeen höjts från 1 650 till 2 500 kronor.

Är greenfee per person?

Pris: Ordinarie greenfee som betalas per person i shopen om inget annat uppges vid bokning.

Vad kostar golfhäftet 2020?

Med golfhäftet får du möjlighet att spela på 1000 olika golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Storbritannien, Portugal med flera till halva greenfee-priset! Då du endast betalar 495 kr för golfhäftet har du redan efter några rundor sparat in pengarna.

Relaterade inlägg: