Kan man resa utan grönt kort?

Innehållsförteckning

Kan man resa utan grönt kort?

Kan man resa utan grönt kort?

Kontakta ditt försäkringsbolag före avresan och be dem utfärda ett grönt kort för de länder med krav på grönt kort som du tänkt besöka. Om du reser till något sådant land utan kort, tvingas du köpa en särskild trafikförsäkring vid gränsen. Ett grönt kort som utfärdas i Sverige är grönt till utseendet.

Vad är ett Grönt kort försäkring?

I en del länder behöver du ett Grönt kort som bevis på att ditt fordon är trafikförsäkrat. Du kan beställa Grönt kort på olika sätt: Kostnadsfritt genom att logga på Mina sidor och klicka på den bilförsäkring det gäller - eller för 200 kronor på vår webb eller genom telefon.

Hur tar man Grönt kort?

Vanliga frågor om registrering och inloggning. Hur registrerar jag mig för Grönt Kort? Du kan antingen registrera dig själv på borjaspela.golf.se eller ta kontakt med en golfklubb, som hjälper dig. I båda fallen får du ett Golf-ID och ett lösenord, som du använder för att logga in på teoriwebben.

Vem utfärdar Grönt kort?

Intygen utfärdas vanligen av kommunens biståndshandläggare, distriktsjuksköterskor, sjuksköterskor, LSS-handläggare och personal inom psykiatrin.

Relaterade inlägg: