Vad kostar det att byta lister?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att byta lister?

Vad kostar det att byta lister?

En taklist i enklare utförande kostar 200–350 kr/löpmeter medan en avancerade design kan kosta upp mot 1000 kr/löpmeter. Monteringskostnaden skiljer sig inte nämnvärt eftersom polyuretanen är så pass enkelt att arbeta med och du kan räkna med 14-15 000 SEK i totalkostnad för ett vardagsrum på 30 kvm enkelt utförande.

Var kan man köpa lister?

Hos K-rauta hittar du många olika typer av dessa lister av olika storlekar, målade, omålade, träfärgade och med olika profil. Vi har släta lister och lister med profil och vi har även tunna smyglister perfekta för att dölja små springor.

Hur tjock är en golvlist?

Som Lutte är inne på så går det att få tag i golvsockel som är 21-22 mm. Ofta har byggnadsvårdsbutiker dessa dimensioner. Tex Gysinge. Sen är det frågan om den klassiska stilen stämmer för dig.

Vad rekommenderas vid infästning av Sockellister?

Sockellist-clippen kan antingen skruvas fast på väggen, limmas med vanligt PUR-lim som finns i handeln, eller nitas fast med en spikpistol. Därefter är det bara att klicka fast listen i hållare och vid behov ta bort den igen, respektive demontera clipsystemet igen.

Relaterade inlägg: