Vad är ICA klassikern?

Innehållsförteckning

Vad är ICA klassikern?

Vad är ICA klassikern?

Så gör du en ICA-klassiker Som deltagare i ICA-klassikern skidar du 90 kilometer, cyklar 300 kilometer, simmar 3 kilometer och springer 30 kilometer. Precis som i En Svensk Klassiker men i din takt så du kan delta oavsett väder, förkunskaper och förutsättningar.

Vad är kom igång rabatt Ica?

Nu kan du komma igång med en rolig och peppande aktivitet, perfekt för dig som vill röra på dig och samtidigt få belöningar och rabatter på hälsosam mat.

Vad krävs for en svensk klassiker?

En Svensk Klassiker är den ursprungliga klassikern och är för dig som gillar stora utmaningar. Utmaningen består av fyra olika discipliner där du ska skida 90/60 km, cykla 315 km, simma 3 km och springa 30 km under ett års tid. Mjölksyra, skavsår och stumma ben blandas med glädjerus, styrka och stolthet.

När har ICA pensionärsrabatt?

5% seniorrabatt varje tisdag! För dig som är över 65 år eller fyller 65 i år lönar det sig lite extra att handla hos oss på tisdagar. Laddat på ditt ICA-kort får du nämligen en 5% rabatt på alla våra varor i butiken*, bra eller hur?

Hur får man pensionärsrabatt på ICA?

Så här fungerar seniorrabatten:

  1. Du är 65 år fyllda eller fyller 65 år i år.
  2. Rabatten laddas automatiskt på ditt stammiskonto.
  3. Rabatten går ej att kombinera med andra storköpsrabatter.
  4. *Rabatten gäller ej köp av spel, tobak, lotter och receptfritt.
  5. Du måste ha dragit ditt ICA-kort hos oss minst en gång de senaste 4 månaderna.

Vad innebär uttrycket en svensk klassiker?

En Svensk Klassiker är den ursprungliga klassikern och är för dig som gillar stora utmaningar. Utmaningen består av fyra olika discipliner där du ska skida 90/60 km, cykla 315 km, simma 3 km och springa 30 km under ett års tid.

Relaterade inlägg: