Hur bra är Hyper Island?

Innehållsförteckning

Hur bra är Hyper Island?

Hur bra är Hyper Island?

Hyper Island är ett svensk-globalt företag som utbildar människor och organisationer över hela världen; som yrkeshögskola med program inom digital kommunikation, innovation och ledarskap, och som strategisk partner till företag som vill utveckla sin organisation affärsmässigt och kulturellt.

Vad är Content Developer?

Content manager (Innehållsansvarig) ansvarar för att skapa, publicera och uppdatera innehåll i olika digitala kanaler. Content manager arbetar med text, ljud, bild, text och/eller filmklipp. ... Om du arbetar mest med textinnehållet kan titeln vara Content writer, Content editor eller innehållsredaktör.

Är Hyper Island gratis?

Alla Hyper Islands heltidsutbildningar i Sverige är gratis för Nordiska studenter!

Vad gör en Digital Content Producer?

Planera och producera innehåll till företagets digitala kanaler inkl sociala medier. Analysera och kommunicera trafik, innehåll och användarbeteenden. Årligen upprätta en arbetsplan samt budget för det egna området.

Hur många söker till Hyper Island?

– I genomsnitt under åren har vi ungefär 100 sökande till de 25 platser vi har, berättar Helena Björklund, utbildningsledare på skolan.

Hur är det att plugga i Karlskrona?

Funderar du på att studera i Karlskrona? Trots att Karlskrona är en relativt liten stad finns det mycket att se och göra. Som student i Karlskrona behöver du alltså inte gå sysslolös. Efter att du hittat din utbildning i Karlskrona kan du bland annat se fram emot att uppleva den fantastiska skärgården som omger staden.

Relaterade inlägg: