Hur mycket kostade Jocke och jonnas hus?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostade Jocke och jonnas hus?

Hur mycket kostade Jocke och jonnas hus?

I slutet av 2017 köpte Jocke och Jonna en storslagen villa i hemstaden Norrköping, något som uppmärksammades stort i medierna. Joakim Lundell själv uppger på Facebook att de betalade 8,7 miljoner kronor för den.

Vad kostade Lundellhuset?

Fakta: "Lundellhuset – Sveriges lyxigaste bygge" 2017 började Joakim och Jonna Lundell att rusta upp villan – renoveringen har redan kostat runt 10 miljoner kronor och pågår än.

Hur mycket kostar Jocke och jonnas renovering?

”8,7 miljoner fick vi det för”, skriver Joakim på sin officiella Facebooksida. Youtube-profilerna Joakim Lundell, 32, och Jonna Lundell, 23, blev nyligen ägare till ett 523 kvadratmeter stort hus i hemstaden Norrköping. Lyxvillan har både pool, bastu och golfbana.

Hur många kvadrat är Jocke och jonnas hus?

En villa på 440 m2.

Hur stort hus har Jocke och Jonna?

Nu är renoveringen av makarnas lyxvilla nästintill klar, och det är en stolt Jocke som visar upp sitt nya mansion. Det kända Youtube-paret köpte sin stora villa, på över 500 kvadratmeter, i slutet av 2017, men den första tiden i huset blev allt annat än vad de hade tänkt sig.

Hur mycket pengar får Jocke och Jonna i månaden?

Jocke och Jonnas miljonsiffra I den nya årsredovisningen kunde bokslutet för helåret 2020 avslöja ett nytt intäktsrekord, detta enligt SvD. Företaget drog in 20,2 miljoner kronor, vilket var nära en fördubbling jämfört med föregående år.

Relaterade inlägg: