Vad kostar kinto Share?

Innehållsförteckning

Vad kostar kinto Share?

Vad kostar kinto Share?

Vad kostar KINTO Share I billigaste medlemskapet är priserna fr 55kr/h, fr 595 kr/dygn och fr 1075/3 dygn. Du kan också boka längre perioder till paketpris.

Vad kostar Självriskeliminering?

Självriskreducering betyder att kostnaden för självrisken minskas (reduceras) på ett eller annat sätt. Ibland kan försäkringsbolaget erbjuda självriskreducering som en tjänst till kunden. Det innebär att du betalar en löpande avgift för den tjänsten och i gengäld får du en lägre självrisk om något händer.

Är kinto bra?

Alla personbilar Kinto erbjuder har högsta betyg, femstjärnor, i Euro NCAP, och är max 24 månader gamla.

Hur fungerar kinto Share?

KINTO Share är en bilpool för alla. Med priser som passar olika typer av resor. Boka så kort tid som en timme eller precis så länge du vill till fast pris. Dessutom ingår bilens fasta parkeringsplats i priset när du bokar bil hos oss.

Vad kostar M?

De flesta som är med väljer abonnemanget Lagom för 195 kr/månad, 110 kr/timma, 1 195 kr/dygn, 2 295 kr/helg, medan de som i princip ersätter egen bil med att vara med i M väljer Stora för 895 kr/månad, 85 kr/timma, 995 kr/dygn, 1 995 kr/helg.

Vilken bilpool är bäst?

Zmarta Group har undersökt de fyra största bilpoolerna i Stockholm och var man som konsument kör billigast. Resultatet varierar beroende på hur ofta man behöver använda bilen. För den som kör endast en gång eller många gånger i veckan är Bilpoolen.nu det mest ekonomiska alternativet.

Relaterade inlägg: