Vad kostar det att vara med i Finansförbundet?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att vara med i Finansförbundet?

Vad kostar det att vara med i Finansförbundet?

Hos oss är medlemskap gratis under studietiden och de tre första månaderna efter att du börjat en anställning. Du betalar därefter 100 kronor i månaden de efterföljande nio månaderna. Den reducerade kostnaden gäller dig som direkt går över från ett studerandemedlemskap till medlem som yrkesverksam.

Vad är Förbundsavgift?

Styrelsen för Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) beslutade den om förbundsavgift för år 2022. Detta innebär att förbundsavgiften blir 531 mkr. ... Beräkningen av avgiften för år 2022 baseras på medelskattekraften i riket år 2021 och medlemmens invånarantal år 2020. Avgift per medlem 2022 (PDF)

Vad ingår i Finansförbundet?

Medlemskap hos oss

  • Personlig rådgivning.
  • Inkomstförsäkring.
  • Branschtidningen Finansliv.
  • Förmånliga bo- och medlemslån.

Hur går man ur Finansförbundet?

Om du vill byta till Finansförbundet ska du kontakta ditt nuvarande fackförbund och begära utträde. Det är viktigt att det inte blir något glapp mellan dina medlemskap. Du behöver byta både fackförbund och a-kassa. Kontakta ditt nuvarande fackförbund och begär utträde (skriftligen).

Vad kostar Fackavgiften i Byggnads?

Alltså 110 kronor i månaden. Den summan gäller för alla som är anslutna både till fack och a-kassan. För så kallade enskilt ansluta, de som väljer att enbart vara med i a-kassan, är avgiften 119 kronor per månad.

Relaterade inlägg: