Vilka modeller har Mercedes?

Innehållsförteckning

Vilka modeller har Mercedes?

Vilka modeller har Mercedes?

Personbilar

  • Mercedes-Benz A-klass.
  • Mercedes-Benz B-klass.
  • Mercedes-Benz C-klass.
  • Mercedes-Benz E-klass.
  • Mercedes-Benz S-klass.
  • Mercedes-Benz CLA-klass.
  • Mercedes-Benz CLS-klass.
  • Mercedes-Benz GLA-klass.

Hur mycket kostar Mercedes C-klass?

Dieseldrivna Mercedes C220d med 200 hk kostar 414 900 kr och den starkare Mercedes C300d med 265 hk kostar 509 900 kr. Kombikaross kostar 10 000 kr extra till samtliga motoralternativ. Populärast lär dieselmodellen C220d bli, åtminstone tills laddhybriderna dyker upp.

Vad kostar Mercedes Maybach 6?

Mercedes-Maybach GLS kostar från 1.620.000 kronor.

Vilken är den dyraste Mercedes?

Den dyraste Mercedes SUV:n är Mercedes Maybach GLS som kostar runt 200 000 dollar eller mer, beroende på vilka tillval du lägger till, och tillvalen är många. Maybach är ett undermärke av Mercedes som specifikt tillverkar de lyxigaste bilarna i Mercedes produktsortiment.

Vilken Mercedes klass är bäst?

Så om du köper en ny Mercedes-Benz bör du välja den bästa modellen för dina pengar. Mercedes-Benz E-klass är den bästa Mercedes för pengarna. Bilen med fem passagerare kan skryta med en vacker design, lyxig interiör, många säkerhetsfunktioner och enastående prestanda.

I vilket land tillverkas Mercedes?

Mercedes-Benz har fortfarande sitt huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, där den huvudsakliga tillverkningsanläggningen ligger. Stuttgart är Mercedes-Benz grundare. Fabriken i Stuttgart grundades 1904 och sysselsätter idag mer än 19 000 personer, vilket gör den till en av de största Mercedes-fabrikerna.

Är Mercedes C-klass dyr att äga?

Kort sagt, ja, det är dyrt att äga en Mercedes. Dagens bilköpspriser tenderar att stiga till skyhöga nivåer på grund av de ständigt växande listorna över kostnader som är förknippade med att köpa en ny bil. Skatter, försäkringskostnader, garantipaket och bränslekostnader gör dagens bilmarknad tung på plånboken.

Relaterade inlägg: