Vad krävs för att komma in på fotbollsgymnasiet?

Innehållsförteckning

Vad krävs för att komma in på fotbollsgymnasiet?

Vad krävs för att komma in på fotbollsgymnasiet?

Om du vill ansöka till ett fotbollsgymnasium gör du det direkt till den aktuella gymnasieskolan du vill gå på senast den 1 december. Du blir sedan kallad till en try-out, där du blir bedömd av skolans instruktörer och specialdistriktsförbundet.

Vad krävs för att komma in på Golfgymnasium?

Ansökan till Golfgymnasiet Ambition, tävlingsresultat, snittscore och hcp är några saker vi tittar på. Skolan söker man separat och det gäller naturligtvis att ha nog höga betygspoäng för att komma in på önskat program.

Finns det fotbollsgymnasium?

SvFF och distrikten har utsett de gymnasieskolor som får anordna Nationell idrottsutbildning – fotbollsgymnasium. Skolorna har även godkänts av Skolverket. ... Först när eleven är antagen både idrottsligt och till gymnasieprogrammet är eleven slutligt antagen för att börja på NIU-fotbollsgymnasium.

När byggdes filbornaskolan?

År 1979 byggdes Filbornaskolans gymnasium och året Page 11 11 (13) Dnr:969/2014 Upprättad Redaktionellt ändrad 4 september 2015 Redaktionellt ändrad "DAG månad ÅR" efter simhallen, Filbornabadet. Friskolan Sally Bauer (planområdet) byggdes år 1996 och en tillbyggnad till den gjordes år 2004.

Relaterade inlägg: