Vad tjänar ett Måltidsbiträde?

Innehållsförteckning

Vad tjänar ett Måltidsbiträde?

Vad tjänar ett Måltidsbiträde?

24 200 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vad är ett köksbiträde?

Att arbeta som köksbiträde handlar om att biträda kocken med enklare matlagning som till exempel kokning av pasta och potatis eller att göra sallad. Kommunal organiserar köksbiträden som arbetar i kommunal verksamhet, eller hos företag som upphandlas av kommunen.

Hur är det att jobba i skolkök?

Hur är det att jobba i ett skolkök? - Det är roligt. Vi har redan börjat att planera inför nästa år och har tankar på vad vi vill göra, som egna menyer för varje skola. På så sätt kan vi sätta vår personliga prägel på det vi gör och det känns kul och stimulerande - det tycker även våra elever när vi pratar med dem.

Vad gör man som ekonomibiträde?

Ekonomibiträden ansvarar för att laga måltider tillsammans med kockarna och skapa en trevlig måltidsmiljö. Arbetsuppgifter därutöver kan handla om att städa och diska, det varierar beroende på arbetsplats.

Hur mycket lön får köksbiträde?

Snittlön för köksbiträde Köksbiträden har en snittlön på 24200 kronor i månaden.

Hur mycket tjänar man som restaurangbiträde?

Under 17 år: 15 358 kr per månad eller 88,77 kr per timme. Från och med 17 år: 16 798 kr per månad eller 97,09 kr per timme. Från och med 18 år: 17 527 kr per månad eller 101,31 kr per timme. Från och med 19 år: 18 985 kr per månad eller 109,74 kr per timme.

Var kan man jobba som köksbiträde?

Köksbiträdet eller restaurangbiträdet jobbar bland annat inom storkök och restauranger. Det finns även arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetsplatsen kan se ut på många olika sätt, från kaféer och små kvarterskrogar till större restauranger.

Vad har ett köksbiträde i lön?

Köksbiträden har en snittlön på 24200 kronor i månaden.

Vad ska man tjäna som kökschef?

Marknadslön för Kökschef Marknadslönen 2021 för kökschefer ligger mellan 34 000 och 42 000 kronor per månad.

Relaterade inlägg: