Vad krävs för att få teckna mobilabonnemang?

Innehållsförteckning

Vad krävs för att få teckna mobilabonnemang?

Vad krävs för att få teckna mobilabonnemang?

De allra flesta mobiloperatörerna har som krav att du inte får ha någon betalningsanmärkning för att få teckna ett abonnemang. Har du en betalningsanmärkning kan du teckna ett abonnemang hos Fello, Hallon och Vimla.

Kan man teckna abonnemang utan inkomst?

Mycket handlar ju om att det är en inkomstkälla för operatören i fråga. Om kunden inte har några betalningsanmärkningar finns det ju egentligen ingen anledning till att denne inte ska få ha ett abonnemang. En mobiltelefon i sig är ju mer en nödvändighet än vad kanske ett PS4 är.

Var kan man köpa abonnemang?

Här kan du läsa mer om våra operatörer och abonnemang så du lättare kan hitta det bästa mobilabonnemanget för dig. Hos oss kan du teckna mobilabonnemang med Tele2, Halebop, Telenor, Telia och Tre. Teckna enkelt och smidigt direkt på netonnet.se eller i våra Lagershoppar.

Är det billigare att köpa mobil med abonnemang?

För den som inte ringer speciellt mycket och heller inte behöver stora surfmängder (oftast kör via wifi) så blir det billigare att köpa mobilen kontant och använda en lågprisoperatör. Men behöver du använda mobilen mycket, gör av med stora mängder mobilsurf och är beroende av snabb support vid ev.

Varför kan jag inte köpa abonnemang?

Det kan handla om din inkomst, antalet förfrågningar du har om nya abonnemang/krediter, antalet lån eller delbetalningar du har, hur mycket lån/delbetalningar du har i förhållande till din inkomst osv. Just detta går inte att komma förbi.

Vad räknas som student Halebop?

Vi bjuder på de 3 första månaderna (ord 59 kr/mån). Du kan som max spara lika mycket mobilsurf som ingår i ditt abonnemang varje månad. Du surfar, ringer och messar för samma pris som hemma inom EU/EES.

Relaterade inlägg: