Hur funkar McDonalds?

Innehållsförteckning

Hur funkar McDonalds?

Hur funkar McDonalds?

McDonald's är Sveriges största och mest tillgängliga restaurangkedja och serverar 400 000 gäster varje dag. ... McDonald's medarbetare kan även leverera maten till din bil på en särskild markerad parkeringsplats eller till ett specifikt bord inne på restaurangen. Maten är klar 3-5 minuter efter beställningstillfället.

Vilken typ av företag är McDonalds?

McDonald's Corporation är ett amerikanskt multinationellt företag som säljer snabbmat, främst hamburgare. Företaget grundades av bröderna Richard och Maurice McDonald (i McDonald's kretsar kallas personerna för Dick & Mac).

Vilka företag är franchise?

Franchising är idag mycket vanligare än många tror. De flesta känner till att McDonald's, 7-Eleven, Pressbyrån och Wayne's Coffee är alla franchiseföretag. Men alla kanske inte vet att 750 varumärken till i Sverige också erbjuder franchising.

Hur funkar Mobilbeställning McDonalds?

Med utbyggnaden av McDrive och genom mobilbeställningar tar vi nu ett nytt kliv för att gör det ännu enklare för våra gäster att beställa på sina villkor, var, när och hur de vill, säger Joachim Knudsen, VD på McDonald's Sverige. För att använda tjänsten behöver du ladda ned McDonald's app och registrera ett konto.

Hur funkar McDrive?

Drive-through kallas på McDonald's för McDrive. ... Vid drive-in kör man in sin bil och sitter kvar i den medan varan eller tjänsten avnjuts, medan man vid drive-through kör in, beställer och erhåller en vara och sedan kör därifrån för att tillägna sig det köpta någon annanstans.

Hur skannar man QR kod Mcdonalds?

Lösningen som betalföretaget Seamless nu testar på fyra Mcdonalds-restauranger bygger på att man läser av en qr-kod som finns vid kassan. Köpet bekräftas genom att man knappar in pin-kod och sparas sedan som ett eletroniskt kvitto i mobilen.

Relaterade inlägg: